Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

Είναι ο Μπόρατ Αρτινός; Ιδού η απορία.

"Kazakhstan, greatest country in the world" έλεγε ο Μπόρατ στην σουρεάλ ταινία του, αλλά αν περνούσε μια βόλτα από την μαγική πόλη μας, όλο και κάποιες αλλαγές θα έκανε στο στίχο του. Θα μπορούσε επίσης να ανέβει στο θρυλικό της Άρτας το γιοφύρι και με θαυμασμό να αναφωνήσει χαμογελώντας "Niiiice"!

Φυσικά ο Μπόρατ δεν ζεί εδώ, και έτσι δικαιολογείται για την αφέλεια.

Απόψε το βράδυ, και καθώς οδηγούσα στην Περιφερειακή Οδό βλέπω στον πίσω καθρέφτη λευκό Monster Truck, δηλαδή αγροτικό μεγάλου κυβισμού και με τεράστιους πραγματικά τροχούς (για όσους δεν έχουν μεγαλώσει στην Alabama η επεξήγηση) να έρχεται με μανιασμένες διαθέσεις προς το μέρος μου. Αφού προσπερνά εμένα, άλλα αυτοκίνητα και νταλίκες, τον πιάνει το κόκκινο έξω τον γνωστό σε όλους μας Μπαρώνο, οπότε για να μπορέσει ο άνθρωπος να φτάσει γρήγορα στη δουλειά του, ανεβαίνει στη διαχωριστική νησίδα και αρχίζει να προσπερνάει τους υπόλοιπους σταματημένους!

Μια εντυπωσιακή και συγκινητική πραγματικά σκηνή που μας δείχνει ότι στην Άρτα δεν χρησιμοποιούμε τους δρόμους. ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ!

Η παρακάτω φωτογραφία τραβήχτηκε από λάθος σε πολύ χαμηλή ανάλυση και σε συνδυασμό με την κακή ποιότητα του κινητού, σίγουρα δε θα πάει για το National Geographic, αλλά παρ' όλα αυτά, τη δουλειά της την κάνει.

1 σχόλιο: