Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Περί ειδικών θέσεων Νο3 (κάτι σαν το Lord Of The Rings ένα πράμα).

Αααα... Ρε γαμώτο μου... Άσχημο πράγμα να μην είσαι σωματικά "πλήρης" όπως οι υπόλοιποι... Πραγματικά νιώθω τη ζωή μου να γίνεται όλο και πιο δύσκολη, και αυτή η πόλη δε βοηθάει και ιδιαίτερα. Ανθρώπινη πόλη και λούτσες μπλε. Μια στην εφορία δε μπορώ να παρκάρω για να κάνω τη δουλειά μου. Την άλλη θέλω να πάω ένα σινεμαδάκι και πάλι πιασμένες οι θέσεις από τον κάθε λακαμά που βιάζεται να πάει για τον φραπέ του. Νιώθω τόσο αποκλεισμένος και μόνος που μερικές φορές μου φαίνεται ότι θα προτιμούσα να βάλω ένα τέλος στη σκληρή αυτή ζωή...

Τουλάχιστον έχω και μια τελευταία παρηγοριά, όσο διεστραμμένη κι αν ακούγεται... Να πηγαίνω στο μάρκετ και να ψωνίζω τα πράγματα του σπιτιού, έστω και με δυσκολία. Μου προσφέρει ένα συναίσθημα προσωπικής αξίας... Ευτυχώς έχουν προνοήσει οι άνθρωποι να βάλουν και χώρο παρκαρίσματος ειδικά για μας που περνάμε δύσκολα.



Ας μπω λοιπόν στο αμαξάκι μου κι ας πάω να πάρω λίγα πράγματα για το σπίτι. Να νιώσω άνθρωπος ρε παιδί μου! Να πιστέψω έστω και για λίγο ότι δεν είμαι εντελώς για πέταμα! Βουρ λοιπόν!


Ή μήπως όχι;

5 σχόλια:

  1. Μα τι χαριτωμένο και τσαχπίνικο διαγώνιο παρκάρισμα!
    Τέτοιο αστρόπλοιο; σκέτο Enterprise!
    Θέλει δύο τουλάχιστον θέσεις: μια ειδικών αναγκών και μια ειδικών ικανοτήτων.
    Η πρώτη για τη λαμαρινοεγωπάθεια και η δεύτερη για τον απίστευτο σταρχιδισμό.
    Καλησπέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στ' αλήθεια φίλε conko, άλλο να το βλέπεις με τα υψηλής ανάλυσης μάτια σου κι άλλο από την φωτογραφία του πτωχού κινητού. Είναι μια εμπειρία, ένα ταξίδι όπως λέει και ένα γνωστό trailer για την πόλη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Άρτα: Πάει η καλαμία σ' άλλο τόπο!"
    Με αναγραμματισμό ή όχι... όπως το προτιμάς φίλε ThisIsArta!
    Τις γιορτινές καλησπέρες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω όμως, ότι μιας και είσαι "φαντομάς" κάτι σαν το Άγιο δισκοπότηρο ένα πράμα, καλό θα ήταν στις φωτογραφίες που βάζεις να μην σβήνεις τον αριθμό των πινακίδων. Τους μαλάκες πρέπει να τους αντιμετωπίζεις μαλακισμένα, όπως τους αξίζει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστό αυτό αλλά τίθεται θέμα προσωπικών δεδομένων λέει το υπέροχο κράτος μας. Για να μην έχουμε λοιπόν μπερδέματα είναι καλύτερα έτσι. Άλλωστε το ότι είμαστε ρόμπες ξεκούμπωτες αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες θεματολογικά και όχι από το ποιος το κάνει μεμονωμένα.

    Μόνο σε μια περίπτωση θα άφηνα τους αριθμούς αλλά ιδωμεν για το προσεχές μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή