Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Φταίει ο ΟΤΕ.

Αυτοί εδώ είναι πολύ ωραίοι, κουκλιά σκέτα. Γνωστοί για την τακτική τους να καλούν αστυνομία για να κόψει κλήσεις όταν κάποιος "κοινός θνητός" παρκάρει στις θέσεις τους στην Φιλλελήνων, δε δείχνουν όμως καμιά ντροπή όταν βαριούνται να πάρουν τα ποδάρια τους, οπότε με την κλασική αναισθησία που χαρακτηρίζει τις μόνιμες φάρες του Ελληνικού Δημοσίου παρκάρουν με τρόπο 100 φορές χειρότερο από αυτούς τους οποίους καρφώνουν καθημερινά.

33% ντροπή δική τους, 33 όλων αυτών που τα βλέπουν καθημερινά και αντί να τους συμμορφώσουν κάνουν τον Κινέζο μικροπωλητή και άλλα 33 σε μας που τους πληρώνουμε (όλους τους παραπάνω). Μένει βέβαια και 1% το οποίο και θα κληρωθεί σε ειδική εκδήλωση, ίσως στην επόμενη που θα γίνει στο Μέγαρο, μετά την τεράστια επιτυχία της προηγούμενης.


Αν αναρωτιέστε πάντως, υπήρχε άδεια θέση στο parking τους. Όλοι όσοι θα τολμούσαν να παρκάρουν άλλωστε, θα το ξανασκεφτούν μετά τις καρφωτικές που έφαγαν.

3 σχόλια:

  1. Μην είσαι άδικος...
    - Ο πεζόδρομος δεν έχει πάγιο ΟΤΕ.
    - Μα ?!
    - Μα ΔΕΝ ΕΧΕΙ πάγιο ΟΤΕ!

    Καλά το λες: "κλασική αναισθησία που χαρακτηρίζει τις μόνιμες φάρες του Ελληνικού Δημοσίου"...

    Τις κυριακάτικες καλησπέρες μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καταρχην δεν τα ξερεις καλα μεγαλε γι αυτο μην κατηγορεις χωρις να ξερεις.εμαθα οτι οι θεσεις μπροστα στην εθνικη τραπεζα του οτε και μια της τραπεζας ειναι πληρωμενες 1000 ευρω η μια το ετος.ο καθενας μπορει να πληρωσει στο δημο και να χει την δικη του θεση.αλλα επειδη το τιμημα ειναι πολυ ψηλο,σ αυτη τη θεση βρισκονται μονο οι προνομιουχοι και οι υπηρεσιες δημοσιες και μη.και αν δεν το ξερεις ο οτε δεν ειναι πλεον δημοσιο και επικρατει ιδιωτικος χαρακτηρας στην υπηρεσια.επισης αν εγραφε παρκινγκ ασθενοφορου η αυτοκινητων αστυνομιας θα παρκαρε κανενας?αλλα επειδη γραφει παρκινγκ οτε λενε ολοι ελα μωρε σιγα αστο εκει και ας πανε να κοψουν το λαιμο τους.εφοσον ειναι πληρωμενες οι θεσεις τον οτε καλα κανουν οι ανθρωποι και παιρνουν την τροχαια και την δημοτικη αστυνομια και θα συνεχισουν να το κανουν.εσυ αν ειχες πληρωμενη θεση και εβρισκες στη θεση σου αλλον δεν θα επαιρνες τηλ?αν παρκαραν στο γκαραζ σου δεν θα επαιρνες τηλ?αλλα επειδη ο ελληνας δε βαζει ποτε μυαλο παντα θα υπαρχουν κατι τυποι σαν εσενα που δεν σκεφτονται γιατι?απλα λενε τη μαλακια τους χωρις να το ψαξουν.ψαξτο αν θες και τα ξαναλεμε.κοιτατε και καμια πινακιδα και μην κατηγορειτε χωρις γνωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σημειωση΄΄ στη συγκεκριμενη φωτο δεν υπηρχε ελευθερη θεση στην τραπεζα και το αυτοκινητο αναγκαστικα παρκαρε πανω στον πεζοδρομο.τωρα αν οταν τη στιγμη που περασες εσυ ειδες ελευθερη τη θεση,δεν γινεται να φυλανε ποτε θα αδειασει η παρανομη πιασμενη θεση για να τρεξουν να παρκαρουν νομιμα.και καθε φορα που ανεβαινει αυτοκινητο του οτε στον πεζοδρομο ενημερωνεται η δημοτικη αστυνομια για να ειναι σε γνωση της ωστε να μην γραψουν τα οχηματα του οτε γιατι δεν ξερεις οτι και ο οτε εχει φαει κληση απο τη δημοτικη αστυνομια,και καθε φορα που τρωει κληση την πληρωνει ο καθε υπαλληλος που εχει χρεωμενο το αυτοκινητο και οχι ο οτε οπως νομιζουν ολοι.ρωταμε πρωτα και μετα γραφουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή